Ocjena korisnika: 9/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Koko odluči otići ravno u "neprijateljski" tabor, u goste neobičnoj teti Veri, koja rješava križaljke i koja... Njezin je nećak nitko drugi nego Marko Lukarić, samo što se sada zove - Mirko Koman! Ima roditelje, za razliku od Marka, i oni su na radu u Njemačkoj.
A profesor Gavrić se sprijateljuje s Markom Lukarićem i jasno nam je da i Gavrić ima neku svoju tajnu. Kao i teta Vera, kao i Marko (Mirko?), kao gotovo svi u ovoj seriji. Tu je doista mnogo posla za detektiva Koku i njegove suradnike, Tomu i Marijanu.
Koko i Tomo taksijem slijede svojega kolegu Marka i otkrivaju da ide u još jednu školu, ali pod imenom Mirka Komana! Možda taj Marko Lukarić uopće i ne postoji!

Fotografije

Operacija BarbarossaOperacija BarbarossaOperacija BarbarossaOperacija BarbarossaOperacija BarbarossaOperacija BarbarossaOperacija BarbarossaOperacija Barbarossa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.