SEZONA: 2

EPIZODA: 130

SADRžAJ

Ranko potajice prebacuje otete Dinine djevojke u Saškinu kuću i dogovara sa Saškom da pozove policiju kad on namami Dina u kombi s djevojkama. Ne sluti da mu ucijenjena Saška zajedno s Dinom sprema klopku. Dino čisti pištolj od svojih otisaka, i daje ga Ranku, tobože za zaštitu. Lucija vodi otvorene razgovore o seksu u svojoj radijskoj emisiji. Andrija zahtijeva da prestane, ali Luciji to nije na kraj pameti.
Melita je ozbiljno shvatila poljubac s Laletom na Đukinom rođendanu, ali on sljedeće jutro ne želi imati ništa sa njom. Laleta pogodi kad ugleda Đuku i Zlatu kako se grle. Predstavlja se kao netko drugi i traži savjet u Lucijinoj emisiji o seksu, a ona mu kaže neka se osveti Zlati i spava sa drugom ženom.

Fotografije

Najbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godine

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.