poster

Obiteljske tajne

Yargi I. (2021)

drama | Turska

Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 110

SADRžAJ

Državni tužilac Ilgaz Kaya (Kaan Urgancioglu) je bez mrlje u karijeri i neprikosnoveni borac za pravdu. Živi sa ocem, načelnikom policije, mlađim bratom Cinarom, koji često upada u nevolju i mlađom sestricom. Majku su nedavno izgubili, te je njen gubitak mnogo uticao na cijelu porodicu. Ceylon Erguvan (Pinar Deniz) je mlada i lijepa djevojka koja potiče iz skromne porodice. To je nije spriječilo da završi pravni fakultet i postane jedna od najboljih u odbrani svojih klijenata. Njena sposobnost da izvuče ljude iz skoro neizlazne situacije ju je dovela da njena karijera napreduje nevjerovatnom brzinom. Ali njene metode nisu uvijek hvaljene i do ključnih dokaza zna doći na pogrešan način. Kada je tužilac Ilgaz uhvati u jednoj takvoj akciji, stavi je u pritvor, ne bi li je naučio pameti. U međuvremenu Ilgaz i njegov otac, načelnik policije bivaju pozvani na mjesto zločina da se izvrši uviđaj. U pitanju je ubijstvo mlade djevojke, koja je pronađena to jutro u kontejneru. Kako nije imala nikakve isprave kod sebe, njeno indentifikovanje ne može biti izvršeno. Međutim, policija pronalazi neke dokaze u blizini tijela, koji ih vode do Ilgazovog mlađeg brata Cinara. Kada Ilgaz i njegov otac vide da Cinar nema alibi i da dokazi govore protiv njega, iako on uporno tvrdi da nema ništa s ubistvom mlade djevojke, Ilgaz je primoran da Cinaru nađe dobrog advokata. A da situacija bude još teža, slučaj je dodijeljen Ilgazovom kolegi Parsu, čiju sestru je Ilgaz ostavio pred vjenčanje. Nakon pomnog razmišljana Ilgaz se odlučuje na mladu advokaticu Ceylan, jer vjeruje da bi ona mogla biti prava osoba za ovaj slučaj. Oslobađa je iz pritvora i govori da će zaborati na njen slučaj ukoliko prihvati da učestvuje u odbrani njegovog brata. Ne videći drugi izlaz iz zatvora, Ceylan pristaje. A dokazi protiv Cinara se samo gomilaju. Ceylan je odlučna da ga izbavi iz zatvora, iako ni ona u potpunosti ne vjeruje u Cinarovu nevinost. Stvari se promijene kada se utvrdi da je ubijena djevojka Inci Erguvan, Ceylanina mlađa sestra. Kako će to uticati na Ceylan i njen dalji odnos prema klijentu? Da li će ga i ona osuditi ili će moći biti objektivna u ovom slučaju? Kako će to uticati na odnos između Ilgaza I Ceylan, sve to gledajte u ovoj uzbudljivoj seriji.

Fotografije

Obiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajne

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.