SADRžAJ

U emisiji posvećenoj najvažnijoj sporednoj stvari na svetu radnim danima u 10.00, a vikendom u 12.00 saznaćete sve što vas zanima o prvenstvu koje se ove godine održava u Kataru.
U polučasovnoj emisiji uživo iz studija Prve televizije troje sportskih novinara naše kuće ugostiće fudbalske znalce, a u program će se uključivati Stefan Smuđa, novinar portala B92, koji će pratiti sve aktivnosti naše reprezentacije na licu mesta.
"Planirali smo da gost prve emisije bude Ivica Kralj, naš proslavljeni golman, sada sportski direktor "Partizana" i nekadašnji reprezentativac i saigrač selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija", najavila je Nina Kolundžija.
Emisija "U ritmu Katara" sadržaće priloge o aktuelnom svetskom prvenstvu, ali i analize, predviđanja, najzanimljvija dešavanja sa terena i van njega.
"Reporteri emisije "U ritmu Katara" biće na različitim lokacijama po Beogradu i Srbiji, i prenosiće nam atmosferu fudbalske groznice koju smo sa nestrpljenjem iščekivali", objašnjava naša sportska novinarka.
Reprezentaciju Srbije Nina, Miloš i Miljan bi voleli da vide na pobedničkom postolju svakako, ali imaju i druge kandidate.
"Moj drugi izbor je iz čisto emotivnih razloga. Lionel Mesi je postigao mnogo u fudbalu, pa bi bilo lepo da sa Argentinom osvoji ovo Svetsko prvenstvo i tako zaokruži svoju igračku karijeru", kaže Miljan, dok Nina prednost daje Francuzima koji brane titulu.
"Spisak najozbiljnijih kandidata za titulu je skoro uvek isti, dve južnoameričke ekipe, Brazil i Argentina, i evropski velikani - Francuska, Nemačka, Engleska, Španija", kaže Miloš Šaranović i dodaje:
"Verujem da će pehar u Južnu Ameriku, a ako bih birao, onda Brazil pre Argentine, ali se nadam da će Srbija pokvariti planove favoritima. Mislim da će biti iznenađenja po grupama, ali ne verujem da je mnogo autsajdera koji mogu do same završnice".

Fotografije

U ritmu KataraU ritmu Katara

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.