Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 5

EPIZODA: 8 - lifestyle emisija

SADRžAJ

Peta sezona potraga za domom i u petoj sezoni prati kandidate u jednoj od najvažnijih potraga, onom za nekretninom koja će postati njihov dom.
Tržište nekretnina sve je izazovnije pa je pomoć stručnjaka uvijek dobrodošla, naročito kad je riječ o iskusnom i uigranom timu. Agenti koji traže nove nekretnine, arhitekti i dizajneri koji ih uređuju kako bi kandidati dobili što bolji dojam, ali i cijeli niz stručnjaka, vođeni Mirjanom Mikulec opet su tu.
U ovoj sezoni čeka nas i nešto što do sada nismo imali - prvu potragu za nekretninom koju bi naš kandidat platio kriptovalutom. Budući da smo takvih upita već imali, Marko Grubišić, agent agencije „Mirjana Mikulec nekretnine“, kojeg ste upoznali u prošloj sezoni povezao se s Electrocoinom, pružateljem ove specifične vrste usluga. Još jedna od novosti koje vas očekuju u petoj sezoni su i nova lica u timu. Uz Mirjanu Mikulec, arhitekta Matka Šimića, agente Sonju Toš i Marka Grubišića, stiže i Karla Petric. Iako je već neko vrijeme dio našeg ureda, tek je nedavno skupila hrabrosti i pridružila nam se pred kamerama. Možemo reći, vrlo uspješno!
Ako ste i vi u potrazi za domom, javite se timu emisije Tražimo dom na nekretnine@mmi.hr i budite dio nove sezone.

Fotografije

Tražimo dom s Mirjanom Mikulec

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.