Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 3 - Cornwall with Sue Johnston

SADRžAJ

U ovoj epizodi Sandi i glumačka doajenka Sue Johnston idu na odmor u Cornwall. Najprije će odsjesti u modernoj, prekrasno projektiranoj kući uz more, s dramatičnim pogledom na pješčanu plažu. Sandi i Sue ovdje će se okušati u boćanju i tražiti svježe dagnje za večeru. Na poluotoku Lizard Sue će se zaljubiti u bajkovitu kućicu u šumi. Izgrađena je u 18. stoljeću i oplemenjena suvremenom dogradnjom. Primjenom mjesnih graditeljskih tehnika i materijala ostvaren je savršen spoj starog i novog. Prijateljice će se ukrcati u čamac te istražiti prirodu i povijest rijeke Helford. Naposljetku će otići u Bodmin Moor, gdje su stara šupa i pastirska kućica pretvorene u vrhunsko mjesto za odmor na farmi alpaka.

Fotografije

Priroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.