poster

I bogati plaču

LOS RICOS TAMBIEN LLORAN (2022)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 10/10

EPIZODA: 30

SADRžAJ

Mariana se ne osjeća dobro i onesvijesti se. Mariana zamoli Lizzy da nikomu to ne kaže. Doktorica kaže Guadalupe da ima degenerativnu bolest i da će se to pogoršavati. Mariana razgovara telefonom s Britny i kaže joj da se ne osjeća dobro. Guadalupe pristane biti Diegova djevojka i poljube se. Constanza dođe Luisu Albertu kako bi mu rekla da je propustio fantastičnu večer u kasinu. On odgovori da je kocka dio njegove mračne prošlosti. Matilde kaže Sorayi da je Mariana sve lošije. Luis Alberto i ulagač potpisuju neke dokumente. Otac Guillermo kaže Britny da Polo treba shvatiti da ona može biti s kime želi. Dr. Murillo napravi Mariani EKG. Soraya kaže Leónu da imaju jasan i privatni plan u koncernu Salvatierra. Britny kaže Polu da je prekinula sa Santiagom. On se razveseli. Luis Alberto kaže Mariani da je malo slaba, krhka i ponudi joj jelo. Ona odbije. Crkveno vjenčanje počinje. On je čeka kod oltara. Ona ulazi u crkvu i drži g. Alberta pod ruku. Ne uspije doći do oltara nego se sruši.

Fotografije

I bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plaču

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.