Ocjena korisnika: 2/10

EPIZODA: 29

SADRžAJ

Prema Sorayinom naputku Matilde stavi nekoliko kapi otrova u šalicu kave i da je Mariani. Ona to popije. Soraya kaže Leónu da želi Marianinu patnju. Soraya i Uriel su u sobi. Ona kaže Urielu da ne osjeća krivnju zbog Sofíje i preda mu kutijicu s privjeskom. Felipe dolazi u koncern Salvatierra. Soraya se suoči s g. Albertom, Luisom Albertom, Elenom, Diegom, Jesúsom, Coco i ostalim zaposlenicima. Ispriča se Mariani i kaže da želi priznati poraz. Polo kaže Jhonyju da će sve učiniti kako bi mu se Britny vratila. Britny kaže Mariani da se Polo otrovao njezinom krivnjom. Bio je u autu bez svijesti. Mariana problijedi i zavrti joj se u glavi. Ruka joj zadršće i ona izgubi svijest.

Fotografije

I bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plaču

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.