SEZONA: 15

EPIZODA: 1

SADRŽAJ

Pripremite se na nova uzbuđenja i kaos jer se najodvažniji televizijski trojac vratio u 15. sezoni najpopularnijeg automobilističkog magazina na svijetu.
Nakon osvajanja još jedne nagrade (Nagrada za najprodavaniju emisiju u inozemstvu za 2010.), sjajni Top Gear se vratio sa svoja tri dječaka u srcu, Jeremyjem Clarksonom, Jamesom Mayom i Richardom Hammondom, a predvodi ih uvijek misteriozni Stig.
U prvoj emisiji Jeremy se pita zašto na svijetu nema više trokolica. Istražuje to pitanje uz pomoć Reliant Robina, trokolice iz popularne serije Mućke iz 80-ih. Za to vrijeme James vodi omiljeno Top Gearovo neuništivo vozilo, Toyotu Hilux, na posljednji zadatak - pokušat će se uspeti na aktivni vulkan na Islandu. Stig pak juri stazom u novom Bentleyu Continental Supersportsu. Richard priređuje starom Chevroletu Lacettiju dostojan oproštaj, a zatim on i Jeremy organiziraju čajanku za zvijezde na predstavljanju novog auta povoljne cijene.
U drugim nastavcima Jeremy, Richard i James pokušavaju pronaći tri auta koja su jednako dobra na trkaćoj stazi kao i u vožnji obitelji u kupovinu, a takve aute moraju pronaći za cijenu od najviše 5.000 funta. Odabrane aute odlaze testirati u europsku oazu brzine - Njemačku. James na stazi Top Geara testira dva Porschea, 911 Sport Classic i Boxster Spyder, a sva trojica odlaze na jug Engleske, gdje dobivaju neobičan vozački zadatak.
Neke od zvijezda koje u ovoj sezoni voze auto povoljne cijene su spin-doktor Laburističke stranke Alastair Campbell, zvijezda Harryja Pottera Rupert Grint i vozač Formule 1 Rubens Barrichello.
----
1. epizoda

James May daje Top Gearovu omiljenom neuništivom vozilu, Toyoti Hilux, posljednji zadatak na kojem se treba dokazati - pokušat će se uspeti na aktivni vulkan na Islandu. Stig juri stazom u novom Bentleyu Continental Supersportsu. Usto, Richard Hammond priređuje starom Chevroletu Lacettiju dostojan oproštaj, a zatim on i Jeremy Clarkson organiziraju čajanku za zvijezde na predstavljanju novog auta povoljne cijene.

Fotografije

Top gearTop gearTop gearTop gearTop gearTop gearTop gearTop gearTop gearTop gear
PREPORUKE

Čarobnjaci iz Waverlyja (2007)

subota
image
"Wizards of Waverly Place" focuses on the Russos. A typical family, which includes a mom, Theresa Russo; a dad, Jerry Russo; a son, Justin Russo; a daughter, Alex...

Review (2014)

subota
image
Forrest MacNeil (Andy Dal) je kritičar koji ne recenzira dosadne stvari poput filmova, hrane ili umjetnosti. Umjesto toga, on ocjenjuje najsnažnija iskustva...

Cure bez love (2011)

subota
image
Mnoge mlade djevojke dolaze u New York kako bi 'uspjele', a Max i Caroline samo pokušavaju zaraditi za stanarinu. U središtu zbivanja ove zabavne i urnebesne...

Trofejna žena (2013)

subota
image
'Treća sreća' je svima poznat izraz, a bivša partijanerica Kate (Malin Akerman) nada se da je to stvarno istina kad postaje treća supruga nešto starijeg Petea...
TOP LISTE

Prijavi se