SEZONA: 1

EPIZODA: 12 - Romeo and Romeo

SADRŽAJ

Kad se dogodi neočekivano... Barem imate obitelj.
ODGOJ ZA POČETNIKE nova je, jednom kamerom snimana, obiteljska humoristična serija „Emmyjem“ nagrađenog Grega Garcije koja prati obitelj Chance i način na koji se nose s neočekivanom prinovom u svom ionako poprilično kaotičnom kućanstvu.
S 23 godine, JIMMY CHANCE (Lucas Neff) nema nikakvu perspektivu u životu. Čisti bazene da bi preživio, tulumari svake večeri i još živi sa svojom obitelji, uključujući baku (Cloris Leachman); majku VIRGINIJU (Martha Plimpton) i oca BURTA (Garret Dillahunt).
Jimmyjev život drastično se mijenja kad spontani romantični susret s LUCY (Bijou Phillips) pođe po zlu i on otkrije da je ona tražena zločinka. Nekoliko mjeseci poslije, kad je Jimmy posjeti u zatvoru, dozna da Lucy nosi njegovu kćer te da će biti njegova dužnost brinuti se o njoj i odgajati je kad se rodi.
Jimmyjeva obitelj nije baš entuzijastična zbog prinove u kućanstvu. Njegovi roditelji, koji su njega dobili kad im je bilo 15 godina, nikad nisu imali pojma o odgoju djece, a nemaju ni interesa pokušati ponovno. Jimmyju bi možda mogla pomoći SABRINA (Shannon Woodward), podrugljiva blagajnica koju je upoznao u trgovini, samo kada bi sakupio dovoljno hrabrosti da je pozove na spoj. Usprkos svemu, Jimmy je odlučan u namjeri da se brine za svoju kćer, za koju Virginija misli da bi se trebala zvati HOPE.
S malo korisnih vještina, ali sa srcem na mjestu, hoće li obitelj Chance biti uspješna kad zakorači u nepredvidiv i vrlo zahtjevan svijet roditeljstva?

Fotografije

Odgoj za početnikeOdgoj za počenike 01Odgoj za počenike 02Odgoj za počenike 03Odgoj za počenike 04Odgoj za počenike 05Odgoj za počenike 06Odgoj za počenike 07Odgoj za počenike 08Odgoj za počenike 09Odgoj za počenike 10Odgoj za počenike 11Odgoj za počenike 12Odgoj za počenike 13Odgoj za počenike 14Odgoj za počenike 15Odgoj za počenike 16Odgoj za počenike 17Odgoj za počenike 18Odgoj za počenike 19Odgoj za počenike 20
PREPORUKE
 • Mick (2017)

  Danas
  image
  Mackenzie Mick Murphy prevarantica je koja izbjegava bilo kakvu odgovornost, a kada njezina sestra i njezin muž milijarder pobjegnu iz zemlje, bogataški život joj...
 • 2,4 djeteta (1991)

  Danas
  image
  Kultna britanska serija '2,4 djeteta' govori o životu jedne obične, 'normalne' obitelji te njihovim neobičnim životnim situacijama. Glava obitelji je Bill...
 • See Dad Run (2012)

  Danas
  image
  Humoristična serija o predanom ocu koji nakon što se njegova serija nenadano ukine odgaja svoju obitelj. U glavnoj ulozi je Scott Baio.
 • Alex and Co. (2015)

  Danas
  image
  A group of friends studying in secondary school find their love for music after stumbling upon a banned room in their school.
TOP LISTE

Prijavi se