SEZONA: 2

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Nedaleko od roditeljske kuće pronađeni su posmrtni ostaci djevojčice nestale u metežu navijačke milje u Berlinu tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2006. godine. Forenzički patolog dr. Katrin Stoll i njezin kolega Henrik Mertens moraju prenijeti tužnu sigurnost obitelji Weyer. "Svijet u posjetu prijateljima" - ponovno uranjanje u ovo vrijeme budi bolna sjećanja za obitelj.
Roditelji su izgubili dijete u gužvi, a Lilly je do danas ostala kao progutana od lica zemlje. No, stručnjaci IEK-a svojim posebnim analizama i metodama mogu otkriti kako je dijete umrlo i tko je odgovoran.

Fotografije

Specijalisti za pravduSpecijalisti za pravduSpecijalisti za pravduSpecijalisti za pravduSpecijalisti za pravduSpecijalisti za pravduSpecijalisti za pravduSpecijalisti za pravduSpecijalisti za pravduSpecijalisti za pravduSpecijalisti za pravduSpecijalisti za pravduSpecijalisti za pravdu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.