SEZONA: 5

EPIZODA: 66

SADRžAJ

RTL-ov omiljeni i najdugovječniji kulinarski show gledatelji će sada pratiti u 16. sezoni u kojoj će se predstaviti različiti zanimljivi karakteri, kao i slasna domaća jela.
Za goste sve mora biti savršeno - misao je vodilja svake osobe koja priprema važnu večeru, no želje natjecatelja su jedno, a izvedba u kulinarskom showu „Večera za 5 na selu“ često ispadne nešto sasvim drugo! Bez obzira na ne tako besprijekorne prezentacije, poneko previše začinjeno ili uopće ne začinjeno jelo, kalkulacije, dekoracije, simpatičnu nespretnost pred kamerama - „Večera za 5 na selu“ svakom novom sezonom nastavlja uveseljavati gledatelje zato što s nestrpljenjem iščekuju kandidate koji će ih, osim jelovnikom, razoružati svojim karakterom i spontanošću.
Svaki tjedan gledatelji će upoznati petero natjecatelja koji će svojim jelovnikom pokušati oduševiti svoje goste, ali i gledatelje pred malim ekranima, nadajući se da je to dovoljno za glavnu nagradu. Samo o njima ovisi hoće li pritom prezentirati posebnosti, običaje i tradicionalna jela svog kraja ili će se upustiti u neku odvažniju kulinarsku priču. A večera koju će obilježiti dobra hrana, još bolje druženje i najbolje ocjene, svaki će tjedan jednom domaćinu donijeti poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna dok će gosti tog tjedna osvojiti bon u vrijednosti od 1000 kuna.

Fotografije

Večera za 5 na seluVečera za 5 na seluVečera za 5 na selu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.