SADRžAJ

Nakon velike pobjede kojom je Hrvatska osigurala odlazak na završnicu Davis Cupa u Malagi, naši tenisači okupili su se u Zagrebu. Povod je svečana Noć hrvatskog tenisa na kojoj će biti obilježeno 110 godina organiziranog teniskog djelovanja u Hrvatskoj. S legendama bijelog sporta družila se i ekipa IN Magazina.
Članovi žirija i voditelji „Supertalenta“ u devetu sezonu ulaze itekako spremni, a spremni su i kandidati. Uz pjevače, plesače, zabavljače, tu su i natjecatelji s neobičnim talentima. Show otvara svoja vrata već ove subote, a djelić onoga što vas čeka donosimo u idućim minutama.
Ako čvrsto vjeruješ u njih, snovi se doista ostvaruju. Tako se osjećaju kandidati treće sezone projekta „Startaj Hrvatska“. Dobili su jedinstvenu priliku - predstaviti svoje proizvode cijeloj Hrvatskoj, i to na policama trgovačkog lanca. Projekt koji su pokrenuli Nova TV i Spar Hrvatska i u novoj sezoni mijenjat će živote malih domaćih poduzetnika. Tko su kandidati koje ćemo pratiti, doznajte u idućim minutama.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.