poster

La valla: Last Days of the Present

La valla (2020)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 13 - Last Days of the Present

SADRžAJ

Serija je postavljena u bliskoj budućnosti, u Španiji 2045. Sve veći nedostatak prirodnih resursa pretvorio je zapadne demokratije u diktatorske režime koji opravdavaju nedostatak slobode uz obećanje da će osigurati opstanak građana. U Španiji, u istoj liniji, diktatorska vlada zauzima vlast. Dok život u ruralnim oblastima postaje sve nemogući, kapital je podijeljen u dve čvrsto zatvorene regije: Sektor 1 (vlada i privilegovani) i Sektor 2 (ostali). Jedini način za prelazak sa jednog područja na drugo je prelazak ograde koja ih razdvaja, za šta će biti neophodan zakonski siguran postupak.
Ovo je polazna tačka priče koja će nas odvesti do Hulije, Huga, Emilije ... porodice koja se bori da oporavi malu Martu, u rukama vlade. Priča o preživljavanju, o izdaji, o velikim tajnama i u kojoj će zločin progoniti njegove protagoniste.

TRAJANJE: 64 min

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.