Odsjaj raja - Kultura vrtova u islamskom svijetu: Arabija - Potraga za zelenom budućnosti

A Glimpse of Paradise - Garden Culture in the Islamic World (2016)

dokumentarni | Austrija

SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - Arabia - The Search for a Green Future

SADRŽAJ

Stanovništvo Bliskog istoka sve je brojnije, a gradovi se šire. Prostor za zelena urbana područja silno je opterećen. Privatne luksuzne oaze i javni parkovi mogu se postići samo u kompromisu s klimom. U tim nepovoljnim uvjetima vrtovi su rijetki i posebni. Krećemo na put otkrivajući kako su vrtovi promijenili život ljudi u megagradovima i u pustinji.

Fotografije

Odsjaj raja - Kultura vrtova u islamskom svijetuOdsjaj raja - Kultura vrtova u islamskom svijetuOdsjaj raja - Kultura vrtova u islamskom svijetuOdsjaj raja - Kultura vrtova u islamskom svijetuOdsjaj raja - Kultura vrtova u islamskom svijetuOdsjaj raja - Kultura vrtova u islamskom svijetuOdsjaj raja - Kultura vrtova u islamskom svijetuOdsjaj raja - Kultura vrtova u islamskom svijetuOdsjaj raja - Kultura vrtova u islamskom svijetuOdsjaj raja - Kultura vrtova u islamskom svijetu

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.