EPIZODA: 2

SADRžAJ

Prve star partyje još je u 18. stoljeću, navodno, organizirao britanski kralj George III. Danas star party označava zajedničko promatranje zvijezda uz poneko predavanje i druženje. To je prilika da se oni koji tijekom godine održavaju amatersku astronomiju živom i susretnu uživo. Kako zvjezdana zabava izgleda u organizaciji domaćih astroamatera, pogledajte u drugoj epizodi Čudesnog svemira.
Skladatelji: Krunoslav Ptičar, Edwin Buger
Proizvodnja: Renko za HRT, 2021.

Fotografije

Čudesni svemir: Star PartyČudesni svemir: Star PartyČudesni svemir: Star PartyČudesni svemir: Star PartyČudesni svemir: Star PartyČudesni svemir: Star PartyČudesni svemir: Star PartyČudesni svemir: Star PartyČudesni svemir: Star Party

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vrlo zanimljiva emisija o svemu

    image
  • Priče iz lovišta

    image
    U seriji "Priče iz lovišta" uživat ćete i smijati se avanturama iskusnih i mladih lovaca, koji otkrivaju neke od najzanimljivijih lovačkih trenutaka.
  • Kad naš brod plovi

    image
    U emisiji "Kad naš brod plovi" upoznajte dvojac koji putuje duže cijele jadranske obale i njezinih otoka kako bi istražili ribolov. Postoje razne ribolovne...
  • Oko svijeta sa Edinom Krnićem

    image
    Doživljaji crnogorskog putopisca Edina Krnića iz najudaljenijih kutaka svijeta.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.