SEZONA: 1

EPIZODA: 34

SADRžAJ

Adnan se pita koji je pravi razlog suza njegove kćeri, a kada dozna istinu, pada u šok. Činjenica da Nihal ima dečka, pobuđuje i Beširove osjećaje prema Nihal. Bešir to ne može podnijeti pa na proslavi zaruka izgubi glavu i izazove skandal koji će narasti do neočekivanih razmjera. Gđa Firdevs i iz toga događaja izvlači korist i ovoga puta puni Nihalinu glavu Beširom. S druge strane, počinje sipati otrov u sasvim novome smjeru i poziva Bihter da se suoči s istinom. Bihter smatra da je njezina majka počela predstavljati veliku opasnost za cijelo kućanstvo pa odlučuje iskoristiti Adnana da joj se osveti.

Fotografije

Strasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti OrijentaStrasti Orijenta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.