SEZONA: 4

EPIZODA: 3 - show

SADRžAJ

Megaspektakl pod raspjevanim maskama koji je zaludio skoro cijeli svijet!
Sve je počelo kada je američki izvršni producent Craig Plestis prvi put vidio južnokorejski format 'King of Masked Singer' dok je u listopadu 2017. večerao u tajlandskom restoranu u Los Angelesu. Spektakularni show u kojem sudjeluju samo velike zvijezde tako je započeo s emitiranjem u Americi i ubrzo se proširio na globalnoj razini.
Ovaj fantastični show našoj je publici poznat zahvaljujući hrvatskoj inačici ‘Masked Singera’ u produkciji RTL-a, no pogledajmo kako to rade velike zvijezde Amerike.
Riječ je o strogo povjerljivom pjevačkom natjecanju u kojem se slavne osobe suočavaju jedna s drugom dok su od glave do pete u prekasnim izrađenim kostimima, prikrivajući pritom svoj identitet. Nitko, osim produkcije, ne zna tko je zamaskirani pjevač koji, osim stihova pjesme, ne smije ništa više komunicirati. Uz svaki nastup, pod voditeljskom palicom komičara Nicka Cannona, četiri "detektiva" otkrivaju tragove gledateljima ispred malih ekrana, a to su komičar i glumac Ken Jeong, glumica Jenny McCarthy Wahlberg, pjevačica Nicole Scherzinger i pjevač Robin Thicke. Publika, gledatelji, pa čak i ostali natjecatelji, prepušteni su nagađanju tko pjeva ispod maske. Svaki tjedan jedan pjevač se eliminira, a zatim otkriva svoj pravi identitet.
'The Masked Singer' jedan je od rijetkih showova takve vrste koji se može pohvaliti dvjema nagradama Emmy, kao i priznanjem za najbolje maske prema izboru Costume Designer Guild Awards. Uz to, dvije haute couture maske izložene su u muzeju Natural History u Los Angelesu dok su neke bile dio priredbe na posljednjoj dodjeli Emmyja. To ne čudi jer je dizajnerica svih maski američkog izdanja showa kostimografkinja Marina Toybina, dobitnica pet Emmyja, od kojih je jedan dobila i za maske na 55. dodjeli glazbene nagrade Grammy.
Preko 20 zemalja svijeta, među kojima je i naša Hrvatska, zamaskiralo je svoje poznate osobe i oduševilo svoju publiku. O popularnosti showa govori i činjenica da je u Južnoj Koreji, gdje se prikazuje od 2015. snimljeno više od 400 epizoda, a da je postao toliko popularan, dokazuje i to što se 2018. među izvođačima pojavio i američki glumac Ryan Reynolds! Zgodni je Ryan odjeven u jednoroga pjevao 'Tomorrow' iz mjuzikla 'Annie'.

Fotografije

Masked Singer USA

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.