SADRŽAJ

Danas je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Zato vas u idućim minutama vodimo u crkvu Svete Mati Slobode. U ovom marijanskom svetištu na zagrebačkom Jarunu ZApisana su imena svih poginulih branitelja, a na poseban način OČuvana je uspomena i na sve katoličke crkve srušene tijekom Domovinskog rata. O ovoj tužnoj statistici, sa župnikom don Damirom Stojićem razgovarala je naša Julija Bačić Barać.
Na 27. obljetnicu vojno-redarstvene akcije Oluja prisjetit ćemo se nekih od najljepših pjesama posvećenih domovini. Kako su nastajale i koLIko su značile ove domoljubne pjesme ratnih devesetih, otkriva naša Julija Bačić Barać.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin 03IN magazin 06

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Shift

  image
  Emisiju SHIFT najlakše se može opisati kao pola sata čiste brzine i adrenalina! Emisija je posvećena prvenstveno hrvatskom auto-moto sportu i tuning sceni. Vodimo...
 • Bujica

  image
  Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
 • Rano jutro

  image
  Jutarnji program Happy TV.
 • Pressica

  image
  TV INTERVJU, TALK SHOW - razgovor s društveno aktivnim, priznatim i poznatim osobama iz javnog života Hrvatske i šire.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.