SADRžAJ

Danas je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Zato vas u idućim minutama vodimo u crkvu Svete Mati Slobode. U ovom marijanskom svetištu na zagrebačkom Jarunu ZApisana su imena svih poginulih branitelja, a na poseban način OČuvana je uspomena i na sve katoličke crkve srušene tijekom Domovinskog rata. O ovoj tužnoj statistici, sa župnikom don Damirom Stojićem razgovarala je naša Julija Bačić Barać.
Na 27. obljetnicu vojno-redarstvene akcije Oluja prisjetit ćemo se nekih od najljepših pjesama posvećenih domovini. Kako su nastajale i koLIko su značile ove domoljubne pjesme ratnih devesetih, otkriva naša Julija Bačić Barać.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.