poster

Nova: Riddles of the Sphinx

Nova (2010)

Redatelj: Gary Glassman

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 6.9/10

SEZONA: 37

EPIZODA: 3 - Riddles of the Sphinx

SADRžAJ

Nova je PBS-ov dokumentarni serijal koji se prikazuje skoro 40 godina. U svakoj epizodi pruža uvid u razne teme iz područja znanstvenih istraživanja. Nova često uključuje razgovore sa znanstvenicima koji su izravno uključeni u predmet, a povremeno prikazuje snimke iz stvarnih trenutaka pojedinih otkrića. Neke epizode su se usredotočile na povijesne aspekte znanosti. Primjeri tema su dvorac Colditz, Drakeova jednadžba, elementarne čestice, erupcija Sv. Helene, globalno zatopljenje, projekt Jennifer, lov na oluje i Tarimske mumije.

Fotografije

Nova

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Razotkrivanje kosmosa (2014)

    image
    Zapanjujuća CGI animacija i naučne misije istražuju skrivene tajne oko nastanka i sudbine svemira, slojevito uklanjajući planete, mjesece i galaksije.
  • Kako funkcionira svemir? (2010)

    image
    Koji su se uzbudljivi događaji zbili u prvoj sekundi poslije Velikog praska? Kako su nastali plinoviti divovi Jupiter i Saturn? Kakvi bi uvjeti i događaji mogli...
  • Gola znanost (2004)

    image
    Documentary series featuring various subjects related to science and technology.
  • Američka pohlepa (2007)

    image
    The business-reality program focuses on the stories behind high-profile corporate and white-collar crimes, betrayals, and scams in American history, including the...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.