SEZONA: 1

EPIZODA: 22

SADRžAJ

Odvjetnica Ceylin (Pinar Deniz) i tužitelj Ilgaz (Kaan Urgancioglu), dvoje pravnika koji dijele istu strast u borbi za pravdu, ali koriste potpuno suprotne metode u tim svojim bitkama. Ilgaz se drži pravila, poštenje iznad svega, ima osjećaj za ljude, ali čvrst u svojim stavovima u koja vjeruje, dok Ceylin uvijek probija granice, voli zaobilaziti pravila i neprekidno je buntovna. Njih su dvoje često stajali na suprotnim stranama u sudnici, a zbog svojih različitosti i metoda nerijetko se sukobljavali. No kada policija pronađe mrtvo tijelo žene, a Ilgazov brat bude glavni osumnjičeni, Ilgaz treba dobrog odvjetnika da spasi brata, što ga dovodi pred tešku odluku. Čini se da su svi Ceylinini aspekti koje on ne odobrava jedini izlaz za spas brata od života iza rešetaka. Hoće li Ceylin pomoći Ilgazu na njegovom najtežem putu u životu i hoće li on izdati sve u što je dosad vjerovao? Druga sezona serije 'Obiteljske tajne' zaranja duboko u mračnu mrežu intriga, donoseći Ceylin i Ilgazu nove izazove, stavljajući na kušnju njihovu ljubav i odanost. Kroz drugu sezonu 'Obiteljskih tajni' par se suočava s nizom opasnosti, od mafijaških prijetnji do izdajničkih zavjera, što ih stavlja u središte opasnih i napetih situacija. Ilgazova neumoljiva borba za pravdu i Ceylinina nepokolebljiva podrška ključni su elementi koji ih vode kroz seriju izazova, uključujući pokušaje da zaštite svoju obitelj i bore se protiv korupcije koja ih okružuje. 'Obiteljske tajne' istražuje dublje emocionalne odnose između likova, dodatno komplicirajući već napetu radnju novim sukobima i dramatičnim preokretima. Dok serija napreduje, obiteljske tajne dovode do napetog završetka s otkrićem izdaje i dramatičnom borbom za oslobađanje Ceylin od optužbi, stavljajući Ilgaza i Ceylin pred najteže izazove dosad. Ova sezona 'Obiteljskih tajni' pruža uzbudljivu naraciju punu napetosti, neočekivanih obrata i duboko emotivno putovanje kroz koje likovi prolaze, čineći seriju još intenzivnijom i upečatljivijom.

Fotografije

Obiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajneObiteljske tajne

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.