EPIZODA: 45 - Finding the rhythm in Cuba

SADRžAJ

"Oli i Luna" dječja je animirana serija autora Diane Kredensor i Roberta Vargasa, nastala prema seriji dječjih knjiga Diane Kredensor. Prvi put je prikazana na američkom TV kanalu Sprout 27. svibnja 2017., koji je kasnije promijenio ime u Universal Kids, na kojem se prikazivala sve do 2021.
Oli i Luna su, u ljudskim godinama, šestogodišnje mačke kojima je svaki dan nezaboravna avantura. Putujući svijetom doživljavaju razne urnebesne zgode i nezgode dok iznalaze najnevjerojatnija rješenja za gotovo sve situacije s kojima se susreću djeca predškolske dobi. Pritom ovo dvoje luckastih prijatelja uči poštivati različitosti, kako među sobom, tako i u svijetu koji zajedno otkrivaju.

Fotografije

Oli i Luna, za djecuOli i Luna, za djecuOli i Luna, za djecuOli i Luna, za djecuOli i Luna, za djecuOli i Luna, za djecuOli i Luna, za djecuOli i Luna, za djecuOli i Luna, za djecuOli i Luna, za djecuOli i Luna, za djecuOli i Luna, za djecuOli i Luna, za djecuOli i Luna, za djecuOli i Luna, za djecu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.