Ocjena: 8.0/10
Ocjena korisnika: 10/10
(7 glasova)

SEZONA: 8

EPIZODA: 1 - Out of Time

SADRžAJ

HTV premijerno prikazuje VIII. sezonu iznimno gledane serije CSI: Miami. Forenzička drama brzog tempa u raskošnom okružju i pulsirajućim ritmovima najjužnije američke metropole prati vrhunsku ekipu istražitelja u južnoj Floridi koja se koristi pionirskim dostignućima forenzike i policijskog rada kako bi riješila zločine.
Nadahnuta iznimno gledanom serijom CSI: Las Vegas, CSI: Miami serija je čiju okosnicu čini vodeći istražiteljski tim u južnoj Floridi, koji revolucionarnim forenzičkim dostignućima i policijskim metodama rješava zločine. Predvođeni bivšim istražiteljem Odjela za ubojstva Horatijem Caineom (David Caruso), skupina istražitelja zločine raspetljava usred tropskog ugođaja u Miamiju gdje se isprepleću razne kulture. U njegovoj su ekipi Calleigh Duquesne (Emily Procter), dvojezična južnjačka ljepotica i specijalistica za balistiku; Eric Delko (Adam Rodriguez), podvodni stručnjak koji floridske vode poznaje bolje nego svoj džep, te bivši pozornik Ryan Wolfe (Jonathan Togo) koji se specijalizirao za krv i dokaze u tragovima. Ekipu upotpunjuju Natalia Boa Vista (Eva La Rue), zagonetna specijalistica za DNK, te novi član Horatijevog tima, Jesse Cardoza (Eddie Cibrian), policajac koji se preselio iz kalifornijskog odjela u Hollywoodu. Horatiju oko istraga pomaže detektiv Frank Tripp, (Rex Linn) temeljiti policajac bez dlake na jeziku. Zajedničkim snagama ti istražitelji prikupljaju i analiziraju dokaze kako bi riješili zločine i osvetili one koji ne mogu govoriti u svoje ime - žrtve.
Najavljena kao dio iznimno gledane serije CSI, CSI: Miami u Sjedinjenim je Državama premijeru imao 23. rujna 2002. na televizijskoj mreži CBS. Ta je premijera bila najgledanija među svim kabelskim dramskim serijama proteklih godina te je nagrađena nagradom publike za najbolju novu dramsku seriju. Kao dio vodeće svjetske franšize, sve tri serije bile su na prvome mjestu u doba svog emitiranja, a probile su se i među prvih deset mjesta među svim dramskim serijama na američkoj televiziji. Sve tri serije iz franšize CSI-a trenutačno se nalaze među vodećih dvadeset serijskih programa u Australiji, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji. Za svaku seriju iz franšize licencije su prodane u više od 190 zemalja.
Kao i serija o forenzičarima Las Vegasa, serija CSI: Miami imala je mnogo nominacija za ugledne nagrade, od kojih je brojne i osvojila. Među nagradama za koje je serija bila nominirana su: Emmy, Image Award, Golden Reel, People's Choice, ASCAP, ASC (American Society of Cinematographers), Edgar, Young Artist i dr. Među nagradama koje je serija osvojila su: Emmy, Image Award, Golden Reel, People's Choice, ASCAP, ASC, BMI Film & TV i dr.

1. epizoda

Dok se Delko bori za život, Horatio se u mislima vraća dvanaest godina u prošlost i otkriva kako su se forenzičari iz Miamija upoznali i postali tim u prvom nastavku osme sezone serije CSI: Miami.

Fotografije

CSI: MiamiCSI: MiamiCSI: MiamiCSI: MiamiCSI: MiamiCSI: MiamiCSI: Miami

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Navy CIS (2003)

    image
    Ova od kritike i publike izuzetno hvaljena serija krcata je akcijom i intrigantnim slučajevima vrhunskog tima specijalnih agenata koji rade izvan vladinog...
  • Odstrel (2007)

    image
    Nakon povratka kući iz Nigerije, gdje su ga teroristi oteli i svakodnevno tukli, državni špijun Michael Westen (Jeffrey Donovan) neočekivano dobiva otkaz, odnosno...
  • Bez traga (2002)

    image
    Viši agent Jack Malone, strog, ali suosjećajan, predvodi predanu ekipu znajući da se, kad netko nestane, radi o sekundama. Njegovi suradnici su: Samantha Spade,...
  • CSI: New York (2004)

    image
    "CSI: NY" treće je izdanje kriminalističke drame o rješavanju zločina forenzičnim procedurama. Grupa istražitelja forenzičara uz pomoć najsuvremenije tehnologije...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.