poster

Gradi(ONA): lifestyle emisija

GRADI (2021)

lifestyle | Hrvatska
Redatelj: Ivan-Goran Vitez

SEZONA: 2

EPIZODA: 3 - lifestyle emisija

SADRžAJ

„Gradi(ONA) nova je lifestyle emisija, koja ruši stereotipe o ženama majstorima i iz emisije u emisiju educira, inspirira i zabavlja.<hmn:linebreak/><hmn:linebreak/> Koncept emisije kakvu gledatelji do sada nisu imali prilike vidjeti na malim ekranima bavi se uređenjem interijera, a zbog neobičnog pristupa temi, neke bi čak mogla potaknuti i na renovaciju koju uopće nisu planirali. Što kad stvari na gradilištu krenu po zlu? Kako doskočiti propustima u ranijoj gradnji? Kako planirati i na što pritom paziti? Kako opremiti prostor i na čemu nikako ne štedjet?<hmn:linebreak/><hmn:linebreak/> Ana-Marija Percaić, glumica i dizajnerica interijera, uspjela je spojiti svoje dvije velike strasti u jedan projekt i gledateljima pružiti realno iskustvo renovacije objekta. Emisija prati kompletnu i detaljnu obnovu stare, zapuštene vikendice na Plešivici, a Ana-Marija prolazi kroz sve izazove, predstavlja rješenja i inspirira.

Producent: Jelena Viljevac

Fotografije

Gradi(ONA)Gradi(ONA)

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav, navika, panika (2005)

    image
    Radnja serije, koja je na najprestižnijem festivalu Zlatna ruža Montreala, uvrštena među 11 najboljih sitcoma svijeta, čiju su nagradu dobile i serije poput Monty...
  • Camera Café (2003)

    image
    The adventures and mis-adventures of a group of co-workers is witness by a camera on top of the coffee-machine in the relax area.
  • Bela lađa (2006)

    image
    „Bela lađa“ je indirektni nastavak filmskog serijala „Tesna koža“. Ulogu Dimitrija Pantića, umesto Nikole Simića, koji ju je tumačio u „Tesnoj koži“, igrao je...
  • Vestiaires (2011)

    image
    From the cloakrooms of the swimming pool where they train, Romy and Orson, two disabled swimmers, share their world view with us, full of humor and self-mockery.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.