poster

Normalan život

Normalan život (2008)

magazin | Hrvatska

SADRžAJ

Ovu emisiju Normalan život posvećujemo Nacionalnom danu osoba s intelektualnim teškoćama, koji je prije pet godina izglasan u Saboru RH.
Nakon tri mandata u vodstvu Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama (mandat traje četiri godine) Mirjanu Jakovčev zamjenjuje njezin dosadašnji dopredsjednik, Ozren Catela iz Istre. Oboje su gosti emisije, a govorit će o novim životnim izazovima za osobe s intelektualnim teškoćama, posebno o tome "što će biti s njima kada roditelja više ne bude", jer sustavnog rješenja, niti koordinacije u sustavu za rješavanje ovog problema, nema.
Prikazat ćemo i reportažu iz Orahovice o udruzi Jaglac i njihovoj 20. obljetnici te njihovom slavlju na Cvjetnom trgu u Zagrebu.
Budući da su cijeli tjedan osobe s intelektualnim teškoćama diljem Hrvatske organizirale i sportske susrete, tijekom emisije na ekranu će se izmjenjivati njihove fotografije.

Voditelj: Ana Tomašković

Fotografije

Normalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan život

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Magazin TV

    image
  • Esély

    image
  • vox nachrichten

    image
    Die Welt im Überblick! Die "vox nachrichten" beleuchten die wichtigsten Themen des Tages, liefern Hintergründe und ordnen das Geschehen ausführlich ein....
  • Arhiv B

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.