Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasa)

EPIZODA: 68

SADRžAJ

Alicia dolazi u kuću Carranza. Sergio i ona se svađaju jer njemu je jedino stalo do njegova ugleda. Alicia prigovori Julieti jer je napravila grozan intervju s Cholom. Ugrozila je Yuri i okreće je protiv oca. Eva je očajna jer nema novca. Ulazi u Fedorinu sobu i uzima iz ladice divnu ogrlicu. Julieta napravi kućni test na trudnoću i iznenadi se kad vidi da je pozitivan. Uplakana, baci ga u smeće. Sergio predbaci Mujici da je oslobodio Martína. Eva nosi Fedorinu ogrlicu u zalagaonicu. Facundo kaže Mujici da želi pravdu zbog sinova ubojstva i da je Cholo nevin. Toro moli Trompetu da mu nađe diskretnog momka koji neće privući pozornost poput Simóna Guerre i koji bi nastavio dilati drogu. Sergio moli Prudenciju da potpiše izjavu kojom niječe da je bila intimna s njime i da je laž da imaju sina. Zauzvrat dobit će mnogo novca. Moisés kaže Yuri da bi mogao pomoći Cholu da napusti zatvor pod uvjetom da ona pristane na brak s njime. Alicia ugleda Fedoru kako grli i ljubi Gonzala. To je povrijedi i predbaci joj zbog njezina ponašanja i kaže da će otići iz njezine kuće.

Fotografije

Ako me ostavišAko me ostavišAko me ostavišAko me ostavišAko me ostavišAko me ostavišAko me ostavišAko me ostavišAko me ostavišAko me ostavišAko me ostavišAko me ostaviš

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.