SEZONA: 1

EPIZODA: 69

SADRŽAJ

Aljoša i Vinko nastavljaju prepirku na Stipanovu grobu, a uz njih su i Jadranka i Vesna koje su nezadovoljne jer provode Valentinovo na groblju.
Janko je odlučan u nakani da se promijeni i da bude vjeran. Za Lucu priprema romantično iznenađenje, no planove mu kvari Vedrana. Lara je ipak pristala na spoj s Martinom, ali se iznenadi kada joj Martin otkrije da zapravo treba njenu pomoć, jer se želi pomiriti s Matijom.
Mirjana je iznenađena dolaskom Nevenke i spoznajom kako Mate još nije formalno razveden. Mirjana ne želi imati ništa s Matom dok je u braku, a Nevenka se želi pomiriti s Matom.
Zlatan se pokušava ispričati Milici jer ju je povrijedio te saznaje od nje da je Vedrana bila godinama zaljubljena u njega.
Soldo je u posjetu Akrapima. I dok se Zvone brine za Anđelu sa sigurne udaljenosti, Anđela osvaja Soldu valentinovskim ručkom koji je napravila za Zvonu. Soldi se sve više sviđa Anđela i nudi joj nemoralnu ponudu.

Fotografije

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Bez traga (2002)

  utorak
  image
  Istraživati posljedice ubojstva ili pljačke znači ući u um zločinca. Kad žrtva netragom nestane, posao postaje znatno zahtjevniji. Podrazumijeva raščlanjivanje...
 • Sveska smrti: Prvo ime (2006)

  utorak
  image
  Light Yagami finds the "Death Note," a notebook with the power to kill, and decides to create a Utopia by killing the world's criminals, and soon the world's...
 • Babilon Berlin (2017)

  utorak
  image
  Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme...
 • Zakon i red: Odjel za žrtve (1999)

  utorak
  image
  Serija prati detektiva Elliota Stablera (Christopher Meloni), iskusnoga veterana u Odjelu za žrtve i detektivku Oliviju Benson (Mariska Hargitay), čija je teška...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.