SEZONA: 4

EPIZODA: 60 - kulinarski show

SADRžAJ

Najzabavnija emisija o kuhanju u kojoj se, osim posluženih specijaliteta tipičnih za kraj iz kojeg dolaze natjecatelji, nerijetko ocjenjuje i njihov karakter stigla je na program RTL-a!
Za goste sve mora biti savršeno - misao je vodilja svake osobe koja priprema važnu večeru, no želje natjecatelja su jedno, a izvedba u kulinarskom showu „Večera za 5 na selu“ često ispadne nešto sasvim drugo! Bez obzira na ne tako besprijekorne prezentacije, poneko previše začinjeno ili uopće ne začinjeno jelo, kalkulacije, dekoracije, simpatičnu nespretnost pred kamerama - „Večera za 5 na selu“ svakom novom sezonom nastavlja uveseljavati gledatelje zato što s nestrpljenjem iščekuju kandidate koji će ih, osim jelovnikom, razoružati svojim karakterom i spontanošću.
Prema riječima producentice showa Marije Jelene Zen, gledatelji će još jednom krenuti na putovanje kroz cijelu Hrvatsku. Kuhalo se i snimalo od Baranje, Slavonije, preko središnje Hrvatske, Istre i Kvarnera pa sve do Dalmacije. Pripremala su se razna tradicionalna jela, ali i starinska jela na nešto moderniji način. Kandidati su, kao i svake sezone, šaroliki i živopisni, a za stolom će se opet pronaći i poneko poznato ime, poput farmera i zavodnika Jovana Karapandže iz emisije „Ljubav je na selu“ ili Nikite Dajčer iz „Big Brothera“. A svakako je najzanimljiviji detalj sezone što se prvi put u emisiji našao i svećenik, koji je kuhao i u župnom dvoru. Gledatelji od novih epizoda mogu očekivati istinsku zabavu, zanimljive kandidate, neukusne komentare i ukusna jela!
Svaki tjedan gledatelji će upoznati petero natjecatelja koji će svojim jelovnikom pokušati oduševiti svoje goste, ali i gledatelje pred malim ekranima, nadajući se da je to dovoljno za glavnu nagradu. Samo o njima ovisi hoće li pritom prezentirati posebnosti, običaje i tradicionalna jela svog kraja ili će se upustiti u neku odvažniju kulinarsku priču. A večera koju će obilježiti dobra hrana, još bolje druženje i najbolje ocjene, svaki će tjedan jednom domaćinu donijeti poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna dok će gosti tog tjedna osvojiti bon u vrijednosti od 1000 kuna.

Fotografije

Večera za 5 na seluVečera za 5 na seluVečera za 5 na selu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.