poster

CSI

CSI (2000)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

U gradu kocke i zabave, koji živi danonoćno, kriminal nikada ne spava. Las Vegas je grad instant-uspjeha, prepun igara na sreću za one naivne i sretne, krcat posjetiteljima koji su laka meta različitih vrsta zlikovaca, uvjerenih da je Las Vegas meka kriminala i da nikada neće biti uhvaćeni. Na njihovu veliku žalost, tu je odjel lasvegaške policije, CSI tim koji svoju noćnu šihtu odrađuje revno i vrlo učinkovito, kvareći planove pokvarenjacima, prevarantima, odmetnicima i ubojicama. CSI je prvo i originalno izdanje kriminalističke drame o rješavanju zločina forenzičnim procedurama. Serija prati dogodovštine grupe istražitelja forenzičara, koji uz pomoć najsuvremenije tehnologije pronalaze presudne dokaze na neočekivanim, ponekad posve bizarnim mjestima. Radnja je smještena u Las Vegas, a na čelu ekipe nalazi se Gill Grissom koji s gotovo opsesivnom predanošću prema misiji pronalaženja dokaza, činjenica i tragova vodi svoj tim. U gradu lažnih nada ništa nije onako kako se čini, na malo stvari možete računati, ali na jednu uvijek - CSi tim koji se kroz zavjese laži, skrivene namjere, prašinu obmane i neonska svjetla prevare probija do istine i pravde.
Danju i noću pretražuju mjesto zločina, prikupljaju nepobitne dokaze i nalaze elemente slagalice koji će riješiti slučaj. Šefica smjene Catherine Willows prezaposlena je samohrana majka šarene prošlosti koja odgaja kćer tinejdžericu. Njezinoj ekipi kriminalista u prošloj sezoni pridružio se dr. Raymond Langston koji dobro poznaje zločinački um. Tu su i Nick Stokes koji suosjeća sa žrtvama zahvaljujući vlastitim iskustvima i Greg Sanders, otkvačeni laboratorijski tehničar koji je postao istražitelj na terenu. Forenzičari tijesno surađuju s kapetanom Jimom Brassom, bivšim šefom koji je sada u Odjelu za ubojstva, dr. Albertom Robbinsom, uvijek profesionalnim patologom i Davidom Hodgesom, laboratorijskim tehničarem specijaliziranim za analizu tragova i stranih tvari. Tijekom sezona glavna glumačka postava se mijenja.

Fotografije

CSICSICSICSICSICSICSICSICSICSICSICSICSICSICSICSICSICSICSICSI

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.