SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata, koji već više od dva desetljeća niže izvanredne rezultate i zabavlja gledatelje diljem svijeta uskoro i na Novoj TV. Prelijepa Dominikanska Republika, mikro lokacija izolirana od svijeta, postat će dom natjecateljima Survivora koji su spremni riskirati sve kako bi ispitali svoje granice, fizičke i psihičke. Natjecatelji se natječu u izazovima, uključujući testiranje tjelesnih sposobnosti poput trčanja i plivanja ili njihovih mentalnih sposobnosti poput zagonetki i izazova izdržljivosti, a sve s ciljem da osvoje imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i druge tjedne nagrade koje će im olakšati život na otoku.

Fotografije

SurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivorSurvivor

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lovac na starine: Restauratori (2018)

    image
    Skilled craftspeople are bringing Drew Pritchard's finds back to life. With demanding customers and high turnover, their hard work turns trash to treasure.
  • Superauto sa smetlišta (2019)

    image
    Zaljubljenik u automobile Shane Lynch pred dvije ekipe amaterskih mehaničara postavlja zadatak epskih razmjera. Imaju samo četiri dana za izgradnju čudovišnih...
  • Radna akcija (2011)

    image
    Ove porodice životare u trošnim kućama, imaju teške bolesnike, ili žive u objektima koje su oštetile prirodne nepogode. Pomoć im je neophodna, a ova emisija će im...
  • Shopping Queen (2012)

    image
    5 women go on 4 hour shopping trips each to style in the best fit for the motto given by the designer Guido Maria Kretschmer in the beginning of the week.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.