SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Završna se epizoda bavi problemima smrti i nadom u život u onostranosti. Smrt nije samo točka na kraju puta, strah od nje određuje naše korake i naša razmišljanja. Što ako je smrt konačan kraj? I što ako nije? U svjetlu toga pitanja razvija se razmišljanje o vjeri u uskrsnuće, te snažno naglašava ideja kako se za vjernika ne može raditi o pukom povijesnom događaju, nego o zbilji koja mijenja život. Traži se odgovor na pitanje: kako davni, prazni grob utječe na živote i svjetonazor tražitelja svetoga i kako oni u poslijeuskrsnoj Kristovoj riječi: "Ja sam s vama u sve dane do svršetka svijeta", nalaze svoj smiraj i ispunjenje.

Producent serije je Hrvatska Televizija, izvršni producent tvrtka Nomad film.
Autor teksta: dr. Daniel Miščin
Autor glazbe: Kevin Macleod

Fotografije

U potrazi za svetim: Bog živihU potrazi za svetim: Bog živihU potrazi za svetim: Bog živihU potrazi za svetim: Bog živihU potrazi za svetim: Bog živihU potrazi za svetim: Bog živihU potrazi za svetim: Bog živihU potrazi za svetim: Bog živih

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.