SEZONA: 2

EPIZODA: 36

SADRžAJ

Lale (Ljubomir Kerekeš) sumnja da se nešto dogodilo između Zlate (Jasna Odorčić) i Đuke (Velimir Čokljat). Korana (Petra Cicvarić) je dobila cvijeće uz prijeteću poruku da joj je bolje da šuti. Lorena (Katarina Radivojević) i Zvjezdana (Svjetlana Magdić) kreću na Lamaze tečaj za trudnice koji organizira Dražen (Robert Jozinović). Sebastijan (Hrvoje Horvat) je Zvjezdanin partner, a Lorenin Ranko (Janko Popović Volarić) na što Marta (Iskra Jirsak) ne gleda blagonaklono. Saška (Mirta Zečević) uhvati Suzanu (Ksenija Pajić) u dućanu kako krade njen digitron i vodi je Damiru (Janko Rakoš) na ispitivanje. Zrinka (Marija Borić) suosjeća s Tunom (Enes Vejzović) kojeg nalazi ujutro kako spava u autu. Marta priča Ranku o maćehi koja je alkoholičarka. Saška se razboli, ali ne želi zvati Dražena već trpi i pravi se jaka. No, Ema ga pozove i između njih opet bukne privlačnost koja ostane nerealizirana. Sebastijan pada u nesvijest na Lamaze tečaju. Lale dovodi u birtiju Zlatu da vidi kako se ponaša pred Đukom. Damir se dogovara sa Saškom da zataškaju slučaj oko Suzane, čak i pod prijetnjom da će inače Saški zatvoriti dućan zbog šverca alkoholom. Damir Suzani da do znanja da cijelo vrijeme zna da je kleptomanka. Suzana je opčinjena – prvi put Damir pokazuje inicijativu. Zrinka pada Tuni u zagrljaj. Tuna je siguran da ima otvoren put da je osvoji. Inspektorica Irena iz unutarnje kontrole dolazi po prijavi da Damir ne obavlja posao kako treba.

Fotografije

Najbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godineNajbolje godine

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.