SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

U centar stiže razdražljivi francuski buldog Buddy. Njegovi su ga vlasnici pokušali prodati sedam puta, ali su ga svugdje odbili. Hoće li ekipa uspjeti pronaći stalni dom za njega? Ili će Buddy biti previše za opuštenu braću Uriaha i Josha?
Osmogodišnja Georgia i njezini baka i djed ne slažu se o pitanju veličine njihova sljedećeg obiteljskog ljubimca. Georgia mašta o malome psu koji bi joj bio prijatelj, ali kad u obor uđe Leah, labradorica lutalica, hoće li je osvojiti?
Kimmie, plaha škotska ovčarica, ne može napustiti štenaru ako s njom nije još jedan pas da joj pojača samopouzdanje. Ožalošćeni španijel Mr Blue stiže sa svojim vlasnicima Yvette i Jerry koji se nadaju da je Kimmie cura koja će mu vratiti samopouzdanje. Ali Kimmie prvo mora smoći hrabrosti da ga uopće upozna.

Fotografije

Kuća pasaDog_House_1_001_Staff_and_Midnight_169_Five_Mile_Films__all3media_international_1Dog_House_1_002_Harley_169_Five_Mile_Films__all3media_international_1Dog_House_1_002_Ben_169_Five_Mile_Films__all3media_international_4Dog_House_1_002_Bean_169_Five_Mile_Films__all3media_international_6Dog_House_1_000aDog_House_1_001_Chris_and_Callie_169_Five_Mile_Films__all3media_international_1

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.