SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SADRžAJ

Jedno se pitanje nadvija nad tražitelje svetoga svih vremena. Ono je kritična točka svake potrage za svetim a glasi: kako je moguće da je svemogući i dobri Bog ipak dopustio patnju nevinih? Nije li mogao poštedjeti svijet svih ovih potoka krvi i suza kojima je natopljena svaka gruda zemlje na kojoj stojimo? Pretposljednja epizoda serije u Fjodoru Mihajloviču Dostojevskom prepoznaje predstavnika tražitelja svetoga zapitanog baš nad tim pitanjima te ga nastoji naći u njegovu gradu - Sankt Petersburgu. Poput njegova lika Aljoše Karamazova pitamo se može li se ta strašna zagonetka patnje riješiti upiranjem pogleda u Boga koji pati.

Autor teksta: dr. Daniel Miščin
Autor glazbe: Kevin MacLeod

Fotografije

U potrazi za svetim: Suze nevinogaU potrazi za svetim: Suze nevinogaU potrazi za svetim: Suze nevinogaU potrazi za svetim: Suze nevinogaU potrazi za svetim: Suze nevinogaU potrazi za svetim: Suze nevinogaU potrazi za svetim: Suze nevinogaU potrazi za svetim: Suze nevinoga

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.