poster

Kod nas doma

Kod nas doma (2017)

magazin | Hrvatska

SADRžAJ

"Krivim svoju majku za nikakav seksualni život. Sve što mi je rekla o tome bilo je: 'Muškarac ide gore, a žena ispod njega'. Tri godine smo moj suprug i ja spavali u krevetu na kat." Svojevremeno je to izjavila komičarka i spisateljica Joan Rivers. Gdje se i na koji način pravilno informirati o seksualnosti, reći će nam psihoterapeutkinja Nataša Barolin Belić. Kako je bilo znatiželjno odrastati, njegovati i razvijati svoje talente, ispričat će nam Buga Marija Šimić. Najavit ćemo prijave za natjecanje školskih bendova Superval. U našoj kuhinji Morana Zibar pripremat će svinjetinu i kupus. Ostanite s nama!

Voditelj: Barbara Kolar

Fotografije

Kod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas doma

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Unser Bildschirm

    image
  • Trend

    image
    "Trend" je emisija o zabavi, muzici, glamuru, svijetu poznatih, slavnih i popularnih.
  • Treća dob (2009)

    image
    U emisiji se govori o svim umirovljeničkim pitanjima kao što su zdravlje, odnos prema starosti i starenju, život starijih osoba u pojedinim krajevima zemlje i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.