poster

Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)

Vrijeme je za jazz

glazbeni | Hrvatska

SADRžAJ

Skladatelj, aranžer, trombonist i pedagog, Ed Neumeister gostovao je u ciklusu Jazz orkestra HRT-a, priredivši program kojim je, u prvome dijelu, odao počast stvaralaštvu Dukea Ellingtona, a u drugome, predstavio svoje autorske skladbe.
Nastupivši u trostrukoj ulozi, kao trombonist, dirigent i skladatelj, Ed Neumeister pokazao se kao iskusan glazbenik čije prisustvo na svjetskoj jazz-sceni traje više od četrdeset godina. Danas profesor jazz-trombona na Visokoj školi za izvedbene umjetnosti u Grazu koji nastupa u nekoliko sastava, svirao je i surađivao s nizom uglednih orkestara i jazz-glazbenika. Među njima je i Duke Ellington Orchestra u kojem je djelovao petnaestak godina pod vodstvom Mercera Ellingtona zahvaljujući čemu je imao prigode čuti rjeđe izvođenu i publici manje poznatu glazbu.

Fotografije

Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a, skladatelj, dirigent i trombonist Ed Neumeister (2016.) (1. dio)

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sav taj sevdah

    image
    Muzička emisija "Sav taj sevdah" ugošćuje domaće i regionalne muzičare, koji izvode neke od najljepših bosanskih sevdalinki zaodijevajući ih u novo ruho.
  • Domaća glazba OTV Valentino

    image
  • Glazbena panorama

    image
    U noćnom programu, uz biranu glazbu i pogled na najljepšu ulicu na svijetu (Stradun), gledatelji Libertas televizije uživo promatraju Grad i s njegove najviše...
  • Zavrzlama

    image
    Zavrzlama je zabavna i uzbudljiva TV emisija na BN muzičkom kanalu koja slavi najbolju balkansku muziku i kulturu. Voditelji su dinamični i angažirani, a...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.