SADRžAJ

Tamara Premuš, predsjednica udruge osoba s intelektualnim teškoćama "Maslačak" iz Križevca i Nevenka Popec Fuchs, predsjednica udruge osoba s intelektualnim teškoćama "Latice" iz Koprivnice, gošće su današnje emisije.
Prikazat ćemo reportaže o tim udrugama, a osnovna je tema prostor djelovanja udruge. Naime, udruga "Maslačak" iz Križevaca je u neprimjereno malom prostoru i neprilagođenom za kolica, a roditelji iz udruge "Latice" iz Koprivnice digli su kredit u banci kako bi kupili prostor za svoju udrugu u kojoj svakodnevno borave njihovi odrasli s intelektualnim teškoćama. To je jedinstveni slučaj u Hrvatskoj da se roditelji zadužuju za cijeli život u banci kako bi osigurali prostor za svoju djecu, što je sramotno za bilo koju zajednicu, kao i državu u cjelini.

Fotografije

Normalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan život

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.