poster

53. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva 2021. - kronika

53. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva 2021. - kronika (2021)

kultura | Hrvatska

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva je jedna od najstarijih smotri neprofesijskog filma na kojoj se jedanput godišnje okupljaju autori, teoretičari, predstavnici filmskih organizacija i ostali zaljubljenici u sedmu umjetnost. Kao završna godišnja priredba neprofesijskog filmskog stvaralaštva u Hrvatskoj, Revija se svake godine održava u drugom gradu, ove godine u Požegi. Ona je središnje okupljalište hrvatskog filmskog amaterizma, a uz Pulski filmski festival i najstariji je filmski festival na području Hrvatske.
Program Revije, osim projekcija recentne produkcije, obuhvaća autorske retrospektive, programe autora koji su nagrađivani na prethodnim revijama, programe inozemnih autora i filmske tribine. Revija je nacionalnog karaktera, a kako to izgleda ove godine, pratite u kronikama HTV-a.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sve se može popraviti

    image
    Zanimljive teme gledajte u emisiji "Sve se može popraviti".
  • Gyöngyösbokréta

    image
  • Vavilon

    image
    Vavilon je elitna mesečna emisija o savremenoj književnosti koju je 2001 godine osmislila Jasmina Vrbavac i uređuje je u okviru Redakcije za kulturu. Pored...
  • More

    image
    Urednici i voditelji ove dugovječne emisije svaku nedjelju vode vas na putovanje hrvatskim morem gdje otkrivamo sve novosti i aktualnosti. U jednoj emisiji...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.