SEZONA: 2

EPIZODA: 34

SADRžAJ

Violeta se pomiri s Janom prije njenog odlaska s Perom. Božena odlazi kući, gdje je tješi Rafo. Dada je sve sigurnija da Gabrijel nešto krije.
Žana i Dugi uspiju ukrasti Tinin skupocjeni nakit i dolaze kući slaviti, no Tina ih je pratila.
Za osvetu Iliji, Jure pušta kompromitirajuću poruku preko zvučnika i cijelo Dizmovo sazna da je Ilija prevario osiguravajuću kuću. Izvan sebe od bijesa, Ilija napada Juru i obojica završe na policiji.
Anđela otkriva Željku što je saznala u Dizmovu u vezi Milene i Nine. Željku je teško, ali ga Anđela tješi. On je poljubi i priznaje da je zbunjen svojim osjećajima.
Nino je sve više zaljubljen, a Milena ide na prvi ultrazvuk kod Stipe. Ankica i Stipe maštaju o unuku dok Nino i Milena razvijaju svoju vezu. Dugi i Žana misle da su se dokopali pravog blaga, ali uz pomoć Tine shvaćaju da imaju lažni dijamant.

Fotografije

Dar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar Mar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Brooklyn 99 (2013)

    image
    Jake Peralta (Andy Samberg) talentirani je detektiv, zbog čega se nikad nije morao ubijati od posla i slijepo se držati pravila. Budući da je uhitio više...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Opasne snage (2020)

    image
    Captain Man ima novu ekipu pomoćnika superjunaka - Opasne snage. Captain Man i Schwoz otvaraju lažnu školu kako bi trenirali klince da obuzdaju i kontroliraju...
  • Seinfeld (1989)

    image
    Jerry je komičar koji ima najboljeg prijatelja, bivšu djevojku koja mu postaje najbolja prijateljica i susjeda koji mu postaje dio života. Itekako mu ide sa...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.