SEZONA: 1

EPIZODA: 23 - ANDY TENNANT

SADRžAJ

„Najbolji holivudski redatelji“ nude osebujan pogled unutar kreativnih umova nekoliko legendarnih redatelja Hollywooda, uključujući Chrisa Columbusa, Francisa Forda Coppolu, Olivera Stonea, Roba Reinera, Georgea Lucasa, braću Farrelly, Briana de Palmu, Rona Howarda, Michaela Manna i mnoge druge. S njima kao naratorima, svaki od ovoga polusatnog nastavka gledateljima će dati osoban i pronicav pogled u živote, utjecaje i originalan stil današnjih vrhunskih filmskih redatelja.

„NAJBOLJI HOLIVUDSKI REDATELJI“ priča priču o vrhunskim suvremenim redateljima, njihovim životima, obrazovanju, utjecajima, prvim filmovima koji su režirali, kako su se uključili u projekte koji su postali „blockbusteri“.
Bacite pogled iza seta i vidite što je potrebno kako bi se film producirao i režirao. Od razvoja scenarija i skupljanja milijuna do otkrivanja novih talenata i suradnje s glumcima s A – popisa. „Najbolji holivudski redatelji“ otkrivaju njihove tajne o tome kako se prave vrhunski filmovi!

TRAJANJE: 25 min

Fotografije

Najveći redatelji HollywoodaNajveći redatelji HollywoodaNajveći redatelji HollywoodaNajveći redatelji HollywoodaNajveći redatelji HollywoodaNajveći redatelji HollywoodaNajveći redatelji HollywoodaNajveći redatelji HollywoodaNajveći redatelji HollywoodaNajveći redatelji Hollywooda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.