poster

Kava s mirisom žene

Café con aroma de mujer (2021)

telenovela | SAD, Kolumbija

SEZONA: 1

EPIZODA: 37

SADRžAJ

Lucía dolazi u Dianin kafić. Predstavi se kao Sebastiánova djevojka i traži razgovor s Gaviotom. Paula i Martín posjete trgovinu s kućanskim aparatima. Sastavljaju popis stvari koje bi im mogle zatrebati. Lucía kaže Gavioti da nosi Sebastiánovo dijete. Martín nazove Pabla da mu da veći limit na kreditnoj kartici. Iván kaže Sebastiánu da je već prodao njihovu posebnu kavu španjolskim kupcima. Lucía pokazuje Gavioti ultrazvuk svoga djeteta. Kaže joj u suzama da ima vrlo rizičnu trudnoću. Iván predloži Sebastiánu da upravlja proizvodnjom posebne kave. Paula kaže majci da su se Carlos i Bernardo zakvačili u gradu. Julia je zbunjena. Marcela i Lemarcus čitaju recenziju u kojoj hvale jela iz Carlosova bara. Gaviota neutješno plače jer ju je Sebastián iznevjerio. Lemarcus razgovara s bratom koji mu kaže da trebaju pet milijuna pesosa za motornu crpku u svome naselju. Pablo zahtijeva da mu Martín da novac koji mu duguje. Prijeti mu Interpolom. Leonidas posjeti Gaviotu u kafiću. Ona ga zamoli da joj pomogne kupiti kartu za Kolumbiju.

Fotografije

Kava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom žene

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.