Priče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždrala

Tales from the Wetland (2018)

dokumentarni | Tajland

SEZONA: 1

EPIZODA: 12

SADRŽAJ

U srcu močvare u provinciji Buriram na Tajlandu mladi crvenoglavi ždralovi koji su prije nepunih godinu dana pušteni u prirodu okupili su se u jato i uče kako preživjeti. Koristeći sve što im je priroda dala, sada uviđaju da nisu sami na svijetu. Golemo nebo što se proteže prema obzoru čeka da ga istraže, dokle ih krila nose. Ovdje, u močvari njihovi susjedi drugih vrsta mogu se pokazati kao prijatelji ili neprijatelji. Prvo jaje koje će položiti u ovoj močvari bit će dragocjen dar njihovoj domovini i prvi korak oslobađanja okova zarobljeništva.

Fotografije

Priče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždralaPriče iz močvare: Novi život crvenoglavog ždrala

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.