SADRžAJ

Od ponedeljka, 4. novembra pratimo revolucionarni pomak u jednoj od najgledanijih emisija vesti u Srbiji, jer su nove vesti Prve obogaćene i sadržajno i produkciono.
Gledaoce dočekujemo u studiju koji uključuje brojne tehnološke inovacije koje omogućavaju kvalitetnu prezentaciju sadržaja, od korišćenja virtuelne stvarnosti do emitovanja u punoj HD rezoluciji.
Takođe, upotpunjen je i sadržaj vesti koje pored najvažnijih informacija i aktuelnosti iz zemlje i sveta i analitičkih osvrta na ključne događaje, obuhvataju i segmente iz oblasti koje su od ključne važnosti za praćenje i tumačenje savremenog društva.
Za potrebe emisije vesti, komponovana je i nova muzika koja predstavlja potpunu revoluciju u domaćem televizijskom programu. Autorsku kompoziciju Marka Stojanovića ekskluzivno za Prvu odsvirala je i snimila Beogradska filharmonija.
Ovaj jedinstveni muzički i televizijski projekat predstavlja pionirski poduhvat u produkciji sadržaja koji nije igrane ili dramske strukture, čime je Prva još jednom potvrdila lidersku poziciju među komercijalnim emiterima u Srbiji.
Informativna redakcija Prve zahvaljuje se svim gledaocima na ukazanom poverenju i poziva vas da i dalje budete uz naše vesti. Svakog dana u 18:00 Voditelji: Ana Mitić, Vladimir Jelić

Fotografije

Vesti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vino i vinogradarstvo

    image
    Cilj projekta Vino i vinogradarstvo je informiranje o vinima, širenje vinske kulture i razvoj turizma. Ekipa magazina putuje po zemljama regije i prezentira...
  • Dnevnik 24vesti

    image
  • Poročila

    image
    Informativna oddaja in pregled aktualnih novic.
  • Vremenska prognoza

    image
    Meteorolozi Nove BH gledateljima će pružiti najbitnije informacije o vremenskim prilikama u svakom dijelu Bosne i Hercegovine, prateći općeprihvaćeni i utemeljeni...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.