poster

Beogradska hronika

Beogradska hronika (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

U Beogradskoj hronici danas pogledajte,
Kako je došlo do napada na ekipu hitne pomoći u Beogradu? Da li je uzrok napada to što su lekari tražili da pacijent stavi zaštitnu masku na lice?
Razgovaramo o tome zašto u Beogradu samo stanovnici Palilule mogu da konkurišu za subvencije za zamenu stolarije i kotlova? Koliko građana se u Srbiji prijavilo za subvencije, ko je prošao na konkursima i ko kontroliše kao se preraspoređuje novac. Gost Beogradske hronike je državni sekretar ministarstva energetike Zoran Lakićević.
Reporteri Beogradske hronike istražuju kako će se rešavati problemi sa mirisima i isparenjima iz restorana i hostela koji se nalaze u stambenim zgradama. Ko će proveravati filtere, kakvi po propisu moraju da budu i šta na sve kažu stanari, a šta ugostitelji.
Da li postoji evidencija o tome koliko Beograd ima nehigijenskih naselja? Ko vodi računa o njima, koje problemi imaju njihovi stanovnici, a koje građani koji žive u neposrednoj blizini. Čarobna knjiga je objavila novo izdanje stripa Talični Tom. Ko danas čita stripove, da li su to samo stariji kolekcionari ili možda postoje i mlađi ljubitelji stripa.
Kada sat naredi - 10000 koraka. Da li nam je zaista za zdravlje neophodno toliko koraka dnevno koliko preporučuju satovi i aplikacije. Šta nam sve govore pametni satovi i zašto smo spremni da ih poslušamo? Da li je reč o modi ili nam zaista pomažu da bolje organizujemo svoje vreme i navike?
Život kao zatvor je jedna od tema sa kojim razgovoramo sa rediteljem Dejanom Petrovićem. Njegov film "Prilagođeni" takmiči se ove godine na prestižnom festivalu dokumentarnog filma u Amsterdamu. Film govori o zatvorenicima koji dresiraju pse iz azila, ali poruke koje šalje su daleko šire i univerzalnije.

Fotografije

Beogradska hronikaBeogradska hronikaBeogradska hronikaBeogradska hronikaBeogradska hronikaBeogradska hronika

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • DW News

    image
    'Njemački val'' koji dopire u svaki kutak kugle zemaljske. ''Deutche Welle'' njemački je program koji emitira televizijske programe na njemačkom, engleskom,...
  • Tura kulture

    image
    Kultura i kulturna scena u Hrvatskoj je zaista vrlo živahna. Nikako se ne može tvrditi da kulturni život prati gospodarske trendove. Upravo suprotno. Iako se na...
  • Zlatni savjeti

    image
    Želite saznati kako biti zdrav, vitalan, zadovoljan, koristiti ljekovita svojstva biljaka, živjeti u skladu s prirodom te uspješno voditi svoje kućanstvo?...
  • Tagesschau (1952)

    image
    A German news show on the public television broadcaster ARD with the latest reports of the day in the fields of politics, economy, science, culture and sports as...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.