SADRŽAJ

U Beogradskoj hronici danas pogledajte,
Kako je došlo do napada na ekipu hitne pomoći u Beogradu? Da li je uzrok napada to što su lekari tražili da pacijent stavi zaštitnu masku na lice?
Razgovaramo o tome zašto u Beogradu samo stanovnici Palilule mogu da konkurišu za subvencije za zamenu stolarije i kotlova? Koliko građana se u Srbiji prijavilo za subvencije, ko je prošao na konkursima i ko kontroliše kao se preraspoređuje novac. Gost Beogradske hronike je državni sekretar ministarstva energetike Zoran Lakićević.
Reporteri Beogradske hronike istražuju kako će se rešavati problemi sa mirisima i isparenjima iz restorana i hostela koji se nalaze u stambenim zgradama. Ko će proveravati filtere, kakvi po propisu moraju da budu i šta na sve kažu stanari, a šta ugostitelji.
Da li postoji evidencija o tome koliko Beograd ima nehigijenskih naselja? Ko vodi računa o njima, koje problemi imaju njihovi stanovnici, a koje građani koji žive u neposrednoj blizini. Čarobna knjiga je objavila novo izdanje stripa Talični Tom. Ko danas čita stripove, da li su to samo stariji kolekcionari ili možda postoje i mlađi ljubitelji stripa.
Kada sat naredi - 10000 koraka. Da li nam je zaista za zdravlje neophodno toliko koraka dnevno koliko preporučuju satovi i aplikacije. Šta nam sve govore pametni satovi i zašto smo spremni da ih poslušamo? Da li je reč o modi ili nam zaista pomažu da bolje organizujemo svoje vreme i navike?
Život kao zatvor je jedna od tema sa kojim razgovoramo sa rediteljem Dejanom Petrovićem. Njegov film "Prilagođeni" takmiči se ove godine na prestižnom festivalu dokumentarnog filma u Amsterdamu. Film govori o zatvorenicima koji dresiraju pse iz azila, ali poruke koje šalje su daleko šire i univerzalnije.

Fotografije

Beogradska hronika

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Amanpour (2009)

  srijeda
  image
  Christiane Amanpour je CNN-ova glavna međunarodna dopisnica za vanjsku politiku i dobitnica je svih prestižnih nagrada televizijskog novinarstva. Analizira i...
 • Kulturzeit (1995)

  srijeda
  image
  Culture time on 3sat.
 • Quest Means Business (2009)

  srijeda
  image
  Richard Quest and a team of correspondents analyze the facts and figures from the business world to help people earn money and spend it wisely.
 • Heute journal ()

  srijeda
  image
  A German news show on the public television broadcaster ZDF with the latest reports of the day. In contrast to the heute news at 7 p.m., the heute-journal deals...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.