Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

U Pulsu:
Hrana je njihova rana, a tijelo bojno polje, na kojem bitku vode strahovi, opsesije, iskrivljene slike. Poremećaji u prehrani pogađaju između 30 i 40 tisuća ljudi u našoj zemlji. Rješenje je dnevna bolnica, a zagrebačku je posjetila Mirna Dvorščak.
Što se dogodi sa životnim željama i snovima kada nam jedan trenutak neopreza potpuno promijeni život? Mnogi bi se predali, ali ne i mladi zagrebački frizer Tomislav Salopek. Petra Kovačević otkrit će vam njegovu priču koju vrijedi čuti.
Krivolov je ilegalan unosan biznis za koji su u Hrvatskoj predviđene kazne. No ponovno se pitamo - kako se zakon provodi? Ivana Karačonji Rupčić provela je noć s volonterima u potrazi za vabilicama - nedopuštenim uređajima za lov na prepelice.

Fotografije

PulsPulsPulsPulsPulsPuls

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zbor po zbor

    image
  • Economie

    image
  • Vreme RTS

    image
    Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
  • Jutarnji program

    image
    Samo provjerene i tačne informacije, svakog radnog dana od 07.05 do 10.00! Јutarnji program je među najgledanijim emisijama u Srpskoj, a ujedno i jedna od...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.