poster

Čitalište - čitate li išta?

Čitalište - čitate li išta?

informativni | Srbija

SADRžAJ

U seriji "Čitalište - čitate li išta?", Hristina, Jovan i Ivan, vode gledaoce kroz razne teme vezane za čitanje.
U tome im pomaže grupa srednjoškolaca i studenata koji govore o tome koliko se i koja vrsta literature najviše čita, koji su žanrovi njima najzanimljiviji, koliko je književnost vezana za druge umetnosti i medije, šta se promenilo u odnosu na prethodne generacije, a šta je ostalo isto. Svaka emisija ima određenu temu. Sastoji od nekoliko segmenata, svakoj emisiji poseban pečat daje i zanimljiv gost, a prilozi približavaju temu na osoben način.
Nova emisija govori o pojmovima i granicama trivijalne i umetničke književnosti: kako se povlači granica između njih, ko to čini, da li je to potrebno, šta je bestseler, a šta roto romani... na ova i druga pitanja odgovori vas čekaju u novoj emisiji serije "Čitalište - čitate li išta?".

Fotografije

Čitalište - čitate li išta?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Híradó

    image
  • Fast Money: Half Time Report

    image
    A panel of financial insiders gives advice to brokers, traders and investors to help individuals make the best use of breaking news and market insights.
  • The Observers

    image
    We head out to meet FRANCE 24 Observers. They tell us more about the stories they have alerted us to.
  • Vesti

    image
    Informativni program Studio B TV.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.