Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Gradi u Parku prirode, bez dozvole. Čak i na državnoj zemlji. Onome koji ga ja prijavio, prijetio je ubojstvom. Uz sve to, drži stotine životinja za koje je godišnje dobivao i po 750 tisuća kuna potpore Ministarstva poljoprivrede.
Za odnos prema migrantima tvrdi - sram ga je što je čovjek! Ispričava se homoseksualcima na odnosu prema njima, upozorava na strahote pedofilije u Crkvi. Ne, on nije neki aktivist, nego riječki nadbiskup koadjutor Uzinić. Iako redovito aktualnosti komentira na društvenim mrežama, sada je sjeo i pred kamere Provjerenog.
Ima li nade za SDP i što se zapravo dogodilo u dosad najjačoj oporbenoj stranci u zemlji!? Razgovarali smo s bivšim predsjednikom države Ivom Josipovićem, koji se nakon nekoliko godina vratio u SDP, ali i sa Željkom Antunović koja je sve do ljeta bila jedna od stupova te stranke!
Uoči dana seoskih žena, vodimo vas na sam istok Hrvatske. Upoznat ćete one koje se ne libe ni motike, ni kuhače, ali i prostih bećaraca i rakije. Sve one su žene sa sela i vjerojatno su najotkačenija ekipa koju ste imali priliku vidjeti.

Fotografije

ProvjerenoProvjerenoProvjerenoProvjereno

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.