poster

Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISE

Vrijeme je za jazz

glazbeni | Hrvatska
Redatelj: Tvrtko Grgić

SADRžAJ

Prikazujemo snimku koncerta Jazz orkestra HRT-a i Brune Matić, pod ravnanjem Mirona Hausera, iz kina Studentskog centra.
Nakon više napisanih kompozicija i suradnji s Jazz orkestrom HRT-a, zagrebačka bubnjarica Bruna Matić predstavlja novi projekt NOISE - suitu koja govori o buci koja nas svakodnevno okružuje.
Buka prometa, radova, kaos svakodnevnog života, reklame kojima smo bombardirani, misli na koje ne možemo utjecati te ostali neželjeni sadržaji stvaraju kakofoniju koju ne možemo izbjeći, dok je onečišćenje bukom postalo sastavni dio života u gradu ostavljajući ozbiljne posljedice na čovjekovo mentalno i fizičko zdravlje. Ova kombinacija jazza i elektroničke glazbe predstavlja Brunu Matić u novome svjetlu, istražujući nove putove jazza u 21. stoljeću, dok nas narativni sadržaj djela vodi kroz priču o životu u modernom svijetu.

Fotografije

Vrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISEVrijeme je za jazz: Jazz orkestar HRT-a i Bruna Matić present NOISE

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • BN music

    image
    Muzički program BN televizije.
  • Glazbeni mix

    image
  • Novi hitovi

    image
    Emitovanje "Novi hitovi" na BN Music kanalu je popularna emisija koja predstavlja najnovije i najbolje glazbene hitove s Balkana.
  • Gold

    image
    Prisjetite se s nama prekrasnih evergreena i najvećih imena glazbe nekog prošlog vremena.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.