poster

Čovjek i divljina: Ullapool

Ben Fogle: New Lives in the Wild (2017)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Sean McDonnell

Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 8

EPIZODA: 6 - Ullapool

SADRŽAJ

Ben putuje u srce Škotskog visočja. Posjetit će Ionu Scobie, koja sa svojom mladom obitelji živi na rodnome imanju od 4000 hektara.
Ben se pita hoće li provesti tjedan s gospodarima dvorca, ali uskoro otkriva da je ovo obitelj koja marljivo radi kako bi mogla živjeti u ovom prelijepom, ali katkad nemilosrdnom krajoliku.
Ben jaše na konju i goni stado, kopa branu kako bi obitelj imala izvor električne energije, suočava se s činjenicama o ograničavanju populacije jelena, vadi školjke i divi se umijeću podizanja djeteta u divljini.
Saznat će zašto je Ionin muž Julien, rođeni Francuz, odlučio živjeti u škotskim planinama te što je Ionu pripremilo na život daleko od civilizacije.

Glumci

Fotografije

Čovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljinaČovjek i divljina

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.