SADRžAJ

Angela Merkel odlazi, što slijedi? Njemački parlamentarni izbori su u nedjelju, a ishod je neizvjestan. Doskorašnji gubitnici mogli bi biti pobjednici, sigurni favoriti su u problemu. Što bi to moglo značiti za Njemačku i Europsku uniju? Prilog donosi kolega Miro Aščić, a razgovaramo s profesorom političkih znanosti sa Sveučilišta u Darmstadtu, dr. Jaredom Sonnicksenom.
Pad cijelog Afganistana u ruke talibana zapanjio je svijet prije tek nešto više od mjesec dana. Kako se sada živi u toj zemlji vječnih nemira i ratova? Više donosi Alenka Marina.
Je li uskrsnula "Velika Srbija"? Što je to "Srpski svet", kojega uporno zaziva Aleksandar Vulin, a na njegovo spominjanje odmahuje Aleksandar Vučić? Istovremeno, na terenu:; kuha se u Crnoj Gori, Kosovu, nemirno je u Bosni i Hercegovini. Reportažu iz Beograda pripremio je Dragan Nikolić.

Fotografije

Agenda: Svijet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Argumenti

    image
    Društveno politička emisija koja se bavi akutelnostima u Crnoj Gori.
  • Seje Državnega zbora in delovnih teles

    image
  • U mreži Prvog

    image
    U mreži Prvog je politička emisija koja prati sve aktualne, važne i široj javnosti zanimljive događaje...
  • The Bottom Line

    image
    Todo sobre los temas sociales y políticos más importantes de Estados Unidos, y el impacto que tienen en el mundo.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.